OPPLÆRING

Bilføreropplæringen er både omfattende og krevende. Ved KMS Trafikkskole får du det undervisningstilbudet du har behov for, enten du ønsker all opplæringen ved trafikkskolen, eller du får hjelp hjemme. Vi lover å gjøre det vi kan for at du skal få en god og effektiv opplæring, som fører deg fram til bestått førerprøve og mange år som ansvarsfull bilfører.

Vi tilbyr opplæring med manuell, automat og handikap bil.

 

KJØRETIMER

En kjøretime varer i 45 minutter. Som regel er det normalt å kjøre dobbeltimer på 90 minutter. Det varierer fra person til person hvor mange timer en trenger. 10 eller 6 timers tilbudene våre er gode plasser å begynne.

OBLIGATORISK

  • Trinnvurdering Trinn 2

  • Sikkerhetskurs på øvingsbane

  • Trinnvirdering Trinn 3

  • Sikkerhetskurs på vei del. 1

  • Sikkerhetskurs på vei del. 2

TRAFIKALT GRUNNKURS (OBLIGATORISK)

Trafikalt Grunnkurs er en del av den obligatoriske opplæringen og gjennomføres før all kjøring starter. Kurset består av 4 kvelder inkludert førstehjelp. I tillegg til dette må en også ha kurset Trafikant i mørket (Mørkekjøring). Har du fylt 25år trenger du kun Mørkedemo og førstehjelp.

HANDIKAPOPPLÆRING

KMS Trafikkskole samarbeider med biltilpassere, utstyrsleverandører, og andre faginstanser for å tilrettelegge biltilpassing og trafikkopplæring for funksjonshemmede. Våre lærere har bred erfaring med opplæring av funksjonshemmede i bil. Vi gir råd og veiledning ved biltilpassing. Skolen har drevet med perfeksjonerings- og oppfriskingskurs for førere av spesialtilpassede biler i flere år

NAF

Sikkerhetskurs på øvingsbane

Baneleie 1200kr pr. elev

 

VERV EN VENN

Verver du en venn og begge gjennomfører 6 kjøretimer hos oss, får både du og vennen din en gratis kjøretime hver. 1 venn = 1 kjøretime. Verv så mange du vil.

 

LEDSAGERSTØTTET OPPLÆRING

31975,- (Totalpris fordelt på 4 avdrag. Prisen inkluderer ikke mørkekjøring og gebyr).

I flere år har KMS TRAFIKKSKOLE AS gjennomført et undervisningsopplegg med forelderbistand. Målet har vært å gi ungdommene meningsfylt og målrettet opplæring, for dermed å skape mer erfarne og bevisste unge bilførere. Mange familier har deltatt i denne typen opplæring, og erfaringene har vært meget gode. At familier med flere barn kommer tilbake, bekrefter dette. Nøkkelen til suksess ligger for en stor del i organiseringen av samarbeidet og den dyktiggjøringen av ledsagerne som skolen har utviklet. Til hjelp i arbeidet er det skrevet en omfattende lærerveiledning, og det arrangeres ledsagersamlinger. Samlingene gir innsikt og kunnskap som vil gjøre opplæringen både morsommere og mer effektiv.

Opplegget sikrer også en nær sammenheng mellom det som skjer ved trafikkskolen og treningen hjemme. På samlingene gis det også verdifulle råd om "lærergjærningen", i tillegg til relevant trafikkoppdatering. Det positive ved jobbing mot felles mål og korrigering av egen kjørestil, har vært tilbakemeldinger vi hyppig har fått fra foreldre, i tillegg til at opplegget har gjort kjøretreningen meningsfull og motiverende.

 

©2020 KMS Trafikkskole.